Reise

Ballangen ligger på sørsida av Ofotfjorden og grenser mot Tysfjord, Narvik (45 km) og Sverige.

kart_web-copy
 

Se et mer detaljert kart.
 

E6 går gjennom Ballangen sentrum. Det går buss daglig mellom Fauske/Bodø – Ballangen, Tromsø – Narvik, Svolvær – Ballangen og Narvik – Ballangen. Det går tog fra Trondheim til Fauske og derfra går det buss til Ballangen.De to nærmeste flyplassene er «Harstad/Narvik Lufthavn Evenes» og «Framnes Lufthavn, Narvik».

Fra Evenes Lufthavn kan du velge å ta buss til Narvik (1 time), eller du kan benytte tverrforbindelsen til Kjeldebotn i Ballangen kommune – 30 min (inkl taxibuss). Det er mulig å reise via Svolvær lufthavn, Helle i Lofoten, og reise videre med Hurtigbåten til Kjeldebotn/Narvik. Du kan også komme med tog via Sverige, til Narvik.

Hurtigbåten mellom Svolvær og Narvik anløper Kjeldebotn ved behov. Hurtigruten anløper Svolvær og Harstad.

Buss:

Ofotens Bilruter

Nor-Way – Nord-Norgeekspressen

 

Ferge: 
Skarberget – Bognes
Bognes – Lødingen
Kjøpsvik – Drag
Skutvik – Svolvær

Båt:

Hurtigbåt Kjeldebotn – Evenes

 

 

Fly:

Widerøe

SASBraathens

Norwegian 

 

Overnatting

Ballangen camping har 50 campinghytter i forskjellige størrelser. De minste hyttene har enkel standard og inneholder fire køyer, kokeplate og kjøleskap. Det er kort vei til sanitæranlegget fra disse hyttene. Neste størrelse er hytter med fire køyer, kokeplate og kjøleskap. Disse er romsligere med egen soveavdeling.
Det er totalt 22 små hytter.Ballangen camping har 28 store, moderne hytter. Disse inneholder soveplasser for fire til seks personer. Hyttene er komplett utstyrt med dusj og toalett, soverom, stue, TV og kjøkken med kjøkkenutstyr. Det er også sengetøy i disse hyttene, men ikke sengetøysett.Campingområdet er inndelt i flere adskilte områder med 20 til 40 caravan- og teltplasser på hvert område. Totalt er det plass til 150 campingvogner og telt.

Området er barnevennlig og ligger sentralt plassert ved sjøen. Det er et flott strandområde med båtaktiviteter og fin badestrand med strandvolleyballbane. På campingplassen finner du masse forskjellige aktiviteter for store og små. Basseng og vannrutsjebane, minigolf, golftreningsbane, tennis, beachvolleyball, fotball-løkke, lekeplass, trampoliner og kaniner. Gode fiskemuligheter i havet. To gode og lett tilgjengelige lakseelver finnes like i nærheten av campingplassen. Fiskekort selges på plassen.

For mer informasjon og bilder se nettsidene til Ballangen camping.

Ved bestilling, oppgi gjerne at dere er en del av bryllupsfesten vår, slik at vi kan samle flest mulig på ett område. Campingplassen opplyser at man bør bestille overnatting så tidlig som mulig for å være sikret plass.

Kontakt Ballangen camping:
Telefon: 76 92 76 90
E-post: ballcamp@c2i.net

Reklamer