Om ei uke e vi på plass på campingen for å ønske alle de tilreisanes velkommen. Vi kommer til å bo på campingen i campingvogn fra torsdag til mandag for å være sammen med dere hele langhelga. Nu hold vi på med de siste forberedelsan, og glede oss til å vende nesen nordover. Vi reise om Lofoten for å besøke mor og far på Reine og for å hente guttan.

Siden sist har det ikke skjedd de helt store tingan her. Vi har kjøpt oss ny bil, så brudeferden nordover vil være i en Toyota Avensis stasjonsvogn (som i skrivende stund er inne for å få satt på skiboks). I går tok vi endelig ferie, og det kan vi skrive under på at var etterlengta. Været har stort sett vært fint i det siste, i dag e det blå himmel og sol her i Bodø. Været for neste uka og bryllupshelga ser foreløpig ikke så veldig lovanes ut, men vi får krysse fingran for at værgudan ombestemme sæ. Men, men sol eller regn, gift det blir vi nu uansett! Vi glede oss stort til bryllupsdagen, og sett virkelig pris på at så mange vil dele dagen med oss.

love-heart-cloud

Minner på om at hvis det er noen som ønsker å holde tale, sang eller annet innslag må ta kontakt med toastmasteren vår for å få det inn i programmet. Vi får selvfølgelig ikke vite programmet fra toastmasteren. :)

Reklamer