090515 campingen 024Hurra, fra og med i dag er det offisielt mindre enn en måned igjen til den store dagen.  Jeg kan glede dere med at for de som skal bo på campingen vil det ikke bli et kjedelig øyeblikk.

Av: utegående reporter Matilde B.

Mange av dere har nok øvd på både vals og det som verre er de siste ukene. Men om svingarmen ikke er helt i slag når dere ankommer ferieresidensen, finnes det muligheter på campingen.

090515 campingen 031

På minigolfbanen får dere svingt på armene, og om dere er riktig heldige skjer det til ivrige heiarop fra de som heller velger en utepils på Terrassen. Med temperaturen bestemor har bestilt til disse dagene, kan denne armsvingingen (både for de på banen og de på Terrassen), bli en het opplevelse. En avkjølende dukkert er derfor å anbefale etterpå.

090515 campingen 030

Det spennende her er om Oliver er raskest i rutsja. Og bruker onkel Tommy lengre tid enn Oliver og Emil til sammen? Kan Anita være en joker her? Det må bare finnes ut. Kan noen være snill å ta tida, og sørge for resultatservice her på bloggen? Tante Rita kanskje? Så jeg stoppeklokke og Speedo på ønskelista til brudeparet?

090515 campingen 025

Om dagene blir lange for den yngre garde når mødre skal prøve kjoler og bestemme seg for antrekk, og fedre skal stryke skjorter både til dress og bunad, kan kanskje lekeplassen være et alternativ? Eller kaninene som holder til like bortenfor?

090515 campingen 005

Denne romantiske uka har de rette rammene, også lenge før vi skal i kirka lørdag. Hva med en romantisk tur på stranda? Og skulle dere ikke få være i fred, er det plass til flere:

090515 campingen 006

Der er det også en grillbu, så alle kokkene kan få briljere for resten av familien og alle de andre. Ser ikke dette godt ut, kanskje?

090507 grillings 004

Deilig grillmat får dere kjøpt på butikken til pappan min i Ballangen sentrum! Om dere kommer til Ballangen uten sko til festantrekket, har han også sportcrocs og tørre sokker for salg.

090515 campingen 009

Psst! Ballangen er en liten plass, men jeg anbefaler likevel å kjøre til kirka. Den er et stykke unna campingen, som dere ser. Det kan likevel være fint å gå til sentrum, men det anbefaler jeg å teste uten pensko, og med god tid. Løypa kommer jeg tilbake til en annen dag.

Ha det bra så lenge!

Reklamer